- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Puma K #68032 üzenetére
Megnéztem élőben a kocsit.
Tényleg pöpec, megbízható embernek tűnt, és tényleg nagyon sok minden új a kocsin. Szóval jól karban tartott. Amennyire aláfértem alánéztem, de sok mindent nem láttam a burkolatokon kívül. A kerékjárati évek belül is szépek, kívülről nem látszik rozsda.
A problémám az m-es futómű (alacsonyabban van, feszesebb, ami itt Bp-en elég nagy hátrány), és az ára (kb 2.6 alkuval).Kipróbáltam az ülés masszírozást is, de alig volt érzékelhető, hosszú úton biztos lényegesebb.
Szerintem most télen lejjebb fognak menni az árak, főleg hogy egyre kevesebb az üzemanyag, és lehet az benzinárstop is meg fog szűnni (de lehet, sokaknál a rezsi lesz túl sok, és ezért adják el a féltett hobby autójukat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged