Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Óbudai Egyetem (volt BMF)

Hozzászólások

(#6996) mepet válasza Mattb (#6995) üzenetére


mepet
addikt

Ha ki akarsz iratkozni a BME-ről, iratkozz ki, ezt csak te döntheted el.

"Így, ha felvesznek a színtén államilag támogatott mérnökinfóra, úgymond minden csak "folytatódik" tovább? Nyilván -4 félév az, amit támogat számomra az állam?"
Igen.

"A másik pedig a tantárgy elfogadtatás. Aki tudja a pontos menetét a BME-ről ÓE-re való elfogadtatásnak, annak szeretném kérni a segítségét, tanácsát, hogy mi is a protokoll ebben a helyzetben."
A megfelelő szabályzatban pontosan megtalálsz minden infót. Ha segítség kell, a keresd az adott kat Tanulmányi Osztályát telefonon vagy személyesen. Mástól tanácsot ne fogadj el, mert nem fogja tudni pontosan, mivel 2018 februárban is változott többek között a TVSZ.
Nagy vonalakban, ha nem változott túlságosan: régi suliban szerzel hivatalos tárgyleírásokat és csatolod az akkreditációs kérvényhez a lepecsételt index másolat kíséretében. Ha x%-ban egyezik azzal, amit el szeretnél fogadtatni, akkor elfogadják. Tárgyanként vagy kreditenként párezer, összesen súlyos összeg lehet. Vigyázz, ha esélytelen tárgyat próbálsz elfogadtatni, a pénz beveszik, de elutasítják a kérelmet azon tárgyra vonatkozólag.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Óbudai Egyetem (volt BMF)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.