Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bufi01
tag
Kint használom heti 4 5 alkalommal napi 6 8 orahosszát.ha plusz 50 van ahogy tűz rá a nap ha mínusz 10 ,vagy esik a hó eső bármi .
-
bufi01
tag
Sziasztok motiom boom-on van.a kérdésem vegyem újra a fentebb linkelt eu-s oldalról vagy érdemes lehet charge 5-öt.a garancia onnan hogy működik ,tudja valaki ,van vele tapasztalat?egyébként nagyon jó q boom csak 2 éves lassan és cserélném ujabbra.
-
bufi01
tag
sziasztok .ajándékba lenne és filózom Tronsmart T2 plusz 8070FT vagy anker soundcore 2 10300-ért é- e többet az anker,vagy jó az olcsóbb is egy kis szobába lenne alacsony hangerőn (relax zene).köszönöm
-
bufi01
tag
Sziasztok.Fantasztikusan gyorsak az Anker-nél 23-án este rendeltem meg a Motion boom-ot,ha már írtátok a fórumon
.ma 26-án délelőtt már itt is volt a Lengyel raktárból (Ali). 25800Ft volt .itthon kb két szinttel kisebbet kapsz ennyiért .Kíváncsi voltam tényleg mennyire jó,mert szeretem a basszus orientált dolgokat.Tényleg már kis hangerőn is mélyen szól.Azt kaptam amire vártam,úgyhogy indul a hosszú tesztelése
,már csak valami tok jó lenne neki ami védi az utazgatások közben .Charge 4-et váltott nálam úgy érzem,amit azért nem mondanék rossznak .minden körülmény között jól használható volt ,főleg hogy kint használom,használtam szabadban heti többször órákat,minden körülmény között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest