Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFanatic
újonc
válasz
umfrider #5287 üzenetére
Hali!
Nem teljesen világos, hogy az XB20-t és az Anker-t miért vetetted el, meg hogy pontosan milyen árkategóriában keresel, de amiket linkeltél azok szerintem rosszabbak lesznek hangzás tekintetében. Sony X11-m az van, az tuti hogy fényévekkel rosszabb, a többit még nem hallottam, de a Marley-ből és a Philipsből nem nézek ki sok mindent. Esetleg a Mac audios méretéből adódóan jól szólhat, de semmit nem tudok arról a hangszóróról sem.
-
SFanatic
újonc
válasz
englishman #5275 üzenetére
Szia!
Szerintem mind a kettő jó. Az XB20-nak jobb a hangja, viszont habár nem teszteltem, de gyanítom, hogy az akkumulátora az sokkal gyengébb mint a soundcore 2-nak. Legalábbis abból kiindulva, hogy az utódmodel XB21-nak elég gyenge az akksija.
-
SFanatic
újonc
válasz
Norby86 #5281 üzenetére
Szia!
Hát fogalmam sincs, hogy mennyire vízálló. Remélhetőleg ha gondosan zárod a portokat fedő ajtót akkor nem lesz gond. Egyébként az Anker hangszórók sem hibamentesek. Nekem például a soundcore 2-m elromlott, bár mint utólag kiderült egy szédszedés és újbóli összerakás megoldotta a problémát, úgyhogy inkább valamilyen kifagyás lehetett, de az ügyfélszolgálat szinte szónélkül küldött egy csere példányt. Szóval a garanciájuk elég jó, akkor is ha esetleg beázna. Hát ajánlani esetleg a JBL Flip 4-et tudom még ebben a kategóriában vagy a tribit xsound go amit eléggé dícsérnek és vízálló, de még nem próbáltam, úgyhogy nem tudom milyen. Illetve hamarosan kijön a tribit Xboom, ami körülbelül ebben az árkategóriában lesz és elég ígéretesnek tűnik.
-
SFanatic
újonc
válasz
Norby86 #5277 üzenetére
Szia!
A sport XL-t még nem hallotam de a specifikációk alapján jobbnak tűnik. Erősebb driver-ek és dual passive radiator. Valamint nem tudom, hogy mit értesz az alatt, hogy vízben is bírja, de a SoundCore 2 az csak cseppálló, szal esőben, zuhany alatt oké, de nem szabad vízbe tenni, míg a sport XL-t azt igen.
-
SFanatic
újonc
válasz
umfrider #5272 üzenetére
A philipset nem ismerem, de az XB10-nek én nem igazán szeretem a hangját, elég gyakori hogy erősen torzít.
Én mondjuk ezt ajánlanám. Pár ezerrel drágább, de klasszisokkal jobb hangja van.
https://www.alza.hu/anker-soundcore-2-d5323116.htm?o=1
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vicces képek
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Gitáros topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest