Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: 2025, zárás
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
SFanatic
üzenetére
Nézegettem amiket írtál, de a JBL Flip 4 nekem már drága, az xsound go pedig ugyan ezt a szintet hozza kb, semmivel sem hallottam jobbnak a youtube videóban. Szóval maradt a Soundcore 2 vs. Sport XL. Nekem az nem jön át pontosan a videókba hogy a soundcore 2 és a sport xl között valóban mint ha kevésbé lenne részletes hangja a sport xl-nek? Vagy tévedek?
Két tesztvideó is elég jól sikerült a témában, azokon hasonlítottam össze, az egyiken egy Mifa A10-el hasonlítja össze, amiben a Mifa természetesen alul marad: [link]
Másik videóban pedig kimondottan a Soundcore Sport XL-t hallgattam meg és számomra mint ha tompább lenne a közép-magas tartomány. Vagy a fülem rossz?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest