- sziku69: Szólánc.
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
carl18 #18246 üzenetére
A sima JBL Go, de ott linkeltem is videóban.
Hát az rossz hír, este túl hangos a bejelentkezés.Van még egy Sony SRS-XB30 is, de ennek is vannak bőven hátrányai:
- túl nehéz
- nagyon rossz a csatlakozása (Samsung TV-hez vagy 3-4. alkalomra sikerül)
- a töltése bonyolult ceremónia (külön töltője van és egy fedelet el kell hajtani előtte)
- csupa felesleges funkció, ami kéne az meg nincs -
Ciccuka
veterán
válasz
<Adamsky> #18238 üzenetére
5e volt BF-en, annyit megért szerintem. Jól és gyorsan csatlakozik mindenhez.
Nem értem ezekre miért nem raknak valami Led-et, hogy este is láthatók legyenek rajta a gombok. JBL-nél röviden, itt hosszan kell nyomni a gombot bekapcsoláshoz.Kell lennie valaki kikapcsolási lehetőségnek (ennek a zavaró feature-nak), a használati utasítását még nem olvastam el. A másik probléma vele, hogy az USB-C töltőport fedele állandóan kimozog a helyéről, nem zár rendesen már újan se.
-
Ciccuka
veterán
Ismeri valaki ezt a hangszórót?
MDZ-37-DB
Xiaomi Portable BT Speaker (5W)Van valami App hozzá?
Az a probléma vele, hogy bekapcsoláskor erős bejelentkező hanggal indul el, ami roppant zavaró (kikapcsoláskor ugyanez van).JB Go-hoz képest nem olyan jó, mint sokan beállították. Annak ugyan nem volt ennyire mély hangja (talán ilyen hangos se volt), de mégis szebben szólaltatta meg a zenét valahogy (legalábbis annak hangját jobban szerettem). Üzemidőben is sokkal jobb volt.
-
Ciccuka
veterán
Adott egy ilyen Bluetooth 5.0 USB Adapter
És egy Sony WH-CH510 (BT 5.0) vezeték nélküli fejhallgatóPC-n borzalmas hangminőséget produkál (meg máshol is), nincs tér, dinamika, erőteljesség, hangerő, tisztaság. stb. (persze egy laikus biztos azt mondaná, hogy jó), mintha egy "fal" lenne előtte. Ez a Bluetooth sajátossága lehet?
TV-t el lehet hallgatni vele, de a minimális elvárásomat is sikerült alulmúlnia. Azt hittem ennél többet tudnak ezek.
Próbáltam egy JBL Go (Bluetooth 4.1)-t is, igaz azt más lejátszóval, de azzal elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- EAFC 25
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest