Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubicica
csendes tag
Sziasztok - a segítségeteket szeretném kérni választásban, sajnos nem igazán értek hozzá, eddig pár különböző JBL-hez és Sony SRS XB-hez volt szerencsém.
A következőhöz keresek:- Fürdőszobában kádban fetrengéshez lenne használva 90%-ban, azaz pára van rendesen
- Zenében elektronikus (Synthwave, ilyenek), és időnként metal menne, nem árt ha van basszus
- Alapvetően az IKEA-s VAPPEBY-t néztem ki, mert nem akartam rá sokat költeni, de az nem baj, ha annél kicsit jobban szól, de nem kell csúcsminőség
- a büdzsé alacsony, mert egyelőre cak kipróbálnám milyen, olyan 15-20k
- ha "fellógatható" az elény, mert lehet csak felakasztanám egy fogasszerűségreVan olyan, amit tudnátok ajánlani ilyesmire? Vagy hogy legalább milyen irányban nézelődjek?
Nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő