Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a használati útmutatójában 50hz van ... " – én ilyet sehol sem találtam. Egy ekkora dögnek min. illene. 50 Hz – de még inkább 40 Hz alá is – bemenni.
" ... remélem mellkason ver a basszus ... " – ahhoz rohadt nagy teljesítmény kell, és valódi (nem kiemelt) mélyek. Vagy hangerő. A kettő – nagyon – nem ugyanaz. Sok hangszórónál megfigyelhető a 60-70 Hz körüli – sokszor irtózatos – emelés. Ez zenétől függően hozhatja "WOW faktort", de ha az ember nem csak egyféle (EDM) zenét hallgat, akkor egy idő után látni fogja azt a bizonyos lólábat ...
#20869 vodrosjozsi
" Brannon No d"-re gondolsz? Ja, hát az egy pojáca. És most nem feltétlen (csupán) a stílusára gondolok.#20871 bwoay
" ... objektívan tud összehasonlítani, hangerőtől és/vagy adott számtól függően tud egyik vagy a másik felé hajlani." – igen, ő tényleg "hallgatózik", és nem vm. prekoncepcióval ül le tesztelni.
Mindazonáltal a "csapongásával" (most épp ez a jobb, de egy másik számnál amaz) nem mindig értek egyet (sőt inkább nem). Lehet nem jó példa, de ez kicsit olyan, mint egy sz*rul működő fényképező, ami alapvetően egyféle fehéregyensúllyal operál (meleg színek), és a képeket túlszaturálja. Ez egy borongós, szürke (és ködös) képen segít. Az eredmény a szemnek szebb lesz, de nem a valóságot fogod rajta látni. Az eleve színes napfényes képek – az előbbiek okán – rohadt sz*rok lesznek.
Egyébként javasoltam már neki pár dolgot, amit szemlátomást meg is fogadott (pl. nem az asztal közepére vagy a földre teszi a hangszórókat), de volt amit nem (pl. hogy néha bevághatná a felvételbe az eredeti zenét).#20872 carl18
Jól néz ki ez az LG. Majd meglátjuk, hogy mit tud ...
Amit nem értek, hogy erről is mért maradt le a vállpánt, ill. mi lehet az a kötél szerű izé a passzív membránok körül / alatt. -
carl18
addikt
Nekem a Uboom X Outdoor+ Módba ahol van mély basszus 40-50 hz-t is tud egy adott hangerőn például 50%. Szerintem ez egészen jó főleg egy 38cm 4,2kg hangszórótól.

Az Tetszik alkalmazásba lehet játszani, ha beltéren használod van olyan a zene amibe nem akarsz annyi basszust átrakom Indoor+-ba és már is kevesebb a basszus.
Ha szereted a basszusos zenéket akkor meg át rakod Outdoor+-ba.Néztem 2026-os Cesen milyen hangszórók jönnek egy tetszett az LG új hangszórója, igazi Bluetooth boomboxnak nézz ki!

Szerintem király!
Igazi Ghetto Blaster modernizálva. 
Uboom X esetén egyetlen bajom hogy nekem nem tetszik a műanyag fogó rajta.
Az LG Gumis pánt megoldása sokkal jobban bejön nem vesz el plusz helyet.
LG XBOOM Blast
Látvány elég impozáns.
Most olvasom 2X5,25 Inch Woofer lesz és neodium, ez majdnem ugyan az mint a JBL Boombox 4 esetén.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest