- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok hány jbl go 4-et lehet egy készülékre egyszerre összekapcsolni?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, jbl flip 6 vagy charge essentialt érdemes venni? Árban látom hogy nincs nagy különbség, főleg hogy itt nálunk egy üzletben a charge le van árazva.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok két jbl go 3-at össze lehet valahogy kapcsolni egy készülékre?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, jelenleg rendelkezem egy jbl go 2-es bluetoothos hangszóróval és ezt szeretném cserélni valami komolyabbra. Én egy jbl flip 5-re gondoltam, szerintetek ilyen árban kaphatok valami jobbat is? Bármilyen javaslatot tippet elfogadok, arra is hajlandó vagyok, hogy más gyártótól vásároljak hangfalat, ha jobb ár/érték arányú terméket kapok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Hobby elektronika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest