Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MzperX07
tag
Köszönöm, megnézem őket. Még gondolkozom, bár szerintem fatert biztos idegesítené minden alkalommal a néni:
,,Welcome" ,,Turned on" ,,blucsusz konnektid" stb.
Talán mégis marad a régi verzió. Csak annyi kábel meg minden van ott, ráadásul olyan helyen van, hogy kerülgeti is néha az asztalt, gondoltam, hogy 3 kábel meg 2 hangszóró már káosz lenne - igazából ennyi a történet.
-
MzperX07
tag
Sziasztok.
Apukámnak keresek hangszórót, amit laptoppal használna.
Jelenleg egy mono (komolyan
) hangszórós 17" Dell Vostro-ja van, kritikán aluli hangminőséggel.Maximum 20k-ig keresek egy állítva is használható hangszórót.
Fontos lenne, hogy legyen rajta laptopba dugható jack kimenet, mert nem tudom, hogy mennyire gagyi abban a laptopban a bluetooth, és inkább ne szakadozzon a kapcsolat.
Akksi és BT nem elvárás (de BT már mindenben van, szóval ezért írtam ebbe a topicba), mindenképpen unibody/egy db-os kivitelű kellene.Amiket néztem eddig soundbar--ok, azok sajnos sok helyet foglalnak, ezért nem szeretnék vízszintes hosszú hangszórót venni.
Nem fontos a basszus, a jelenleginél szerintem még egy telefon is jobban szól (inkább filmeket és beszélgetős műsorokat szokott nézni).Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Talán mégis marad a régi verzió. Csak annyi kábel meg minden van ott, ráadásul olyan helyen van, hogy kerülgeti is néha az asztalt, gondoltam, hogy 3 kábel meg 2 hangszóró már káosz lenne - igazából ennyi a történet.