Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoroStar86
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Több kábellel, több forrással is próbáltam. Laptop, AQ Cobalt, projektor mini jack kimenetei. Kezdettől fogva produkálja a jelenséget, de BT-n nincs ez a probléma. A gond csak az, hogy a Cobaltomról tud szólni a szo-szo normális hang, nélküle brutálisan túl van tolva a basszus, teljesen más a karaktere a hangnak DAC nélkül. Csak azért vettem Charge 4-et, mert van rajta AUX jack bemenet, de ez már a többedik JBL, amivel szívok (az előzőekkel más miatt). Igencsak gondolkodom egy Sonos Move beszerzésén és 5-6 évre letudnám megint a BT-speaker dolgot...
-
CoroStar86
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Van egy JBL Charge 4-em. A problémám a következő: amikor filmet nézek és csendes jelenet van, a hangszóró semmilyen hangot nem ad, majd amikor valaki/valami megszólal, a hangszóró újra „működni kezd”, de pl. a szöveg eleje lemarad. Mintha állandóan valami tartalék üzemmódba helyezné magát másodpercek alatt, ha nincs dolga. Nagyon idegesítő és bármilyen jack kapcsolaton keresztül ezt csinálja. Van ötletetek, mivel lehet ezt kiküszöbölni? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szóval az adott jelenség MINDIG jelentkezik kábelen. Azért vettem ezt a modellt, mert van rajta jack és rá tudtam kötni a projektoromat.