- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimy83
aktív tag
Udv, egy Jbl xtreme 3-on gondolkodom a sima xtremet hallottam mar nemrossz de a fene tudja.. a kerdesem hogy mennyivel tud tobbet a hármas?
Van jelenleg egy Energy Sistem Urban Box 5+ es egy Tronsmart Element MEGA ezeknel akarnek jobbat. Tobbnyire elektronikus zenere /80%/, 50% udvaron 50%-ban pedig kis szobaban lenne hasznalva.
Basszuzs az van boven az xtremben, viszont nem lenne baj ha szepen szolna pl. ambient mufaj hallgatas kozben kis hangeron.
Amiket neztem még es itt ajanlotattok : W-KING Bluetooth hangszóró, 50W / Anker Soundcore Rave Neo
Kb. 80 ezer FT-ig bezarolag mit lenne erdemes / hasznalt is jo / ? -
Jimy83
aktív tag
Üdv 15 ezer FT-ig keresnék hordozható hangfalat, ajándékba lesz .
Nézelődtem neten és ezt találtam : Tronsmart Element T6, 13 ezresbe .
Vagy esetleg valami más ebben az ársávban ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5500 - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged