- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
Új hozzászólás Aktív témák
-
toshiba300
tag
válasz
Makszimusz #8576 üzenetére
Abban az esetben, ha vezetékes rendszerekről van szó, inkább vennék aktív monitorokat okosítással, mint bluetooth multiroom eszközöket - így értettem. A "ki tud olvasni/emlékezni" sértegetésbe nem szeretnék belemenni, szerintem azért vagyunk itt, hogy tanácsod kapjunk vagy adjunk, amihez alapvetően jóindulattal (és türelemmel) kell hozzáállni.
-
toshiba300
tag
válasz
Makszimusz #8572 üzenetére
Feltételek:
- 2 db legyen belőle (össze lehessen kötni vezeték nélkül - egyiken a bal a másikon a jobb csatorna szóljon, a teljes értékű sztereó hangzás miatt)
- beépített akksi
- keret max 160. ezer Ft (párban)
- legyen rajta vezetékes bemenet is (pl. mini jack) -
toshiba300
tag
válasz
Acélfarkas #8567 üzenetére
Köszi a tippet. Kicsit jobban utána olvastam, a hordozható Marshall-ok (akksival) nem támogatják az egymáshoz kapcsolást, csak a vezetékes típusok - akkor már inkább egy studio minitor párt vennék google chromecast audio felokosítással.
Dockin D fine +ról sok jót írnak, engem külsőre nem nagyon vett meg, plusz azt írják, hogy közepes és magas hangerő között a középhang a háttérbe kerül és a mély dominál.A Marshall azét is fogott meg, mert modern csatlakozási lehetőségekkel van ellátva (USB-C, Bluetooth 5.0), szerintem nagyon jól néz ki, hosszú akksi idővel + OLUV is nagyon jókat mondott róla. Valami hasonlót keresek, csak nagyon kéne az egymáshoz kapcsolási lehetőség.
-
toshiba300
tag
Sziasztok!
Bluetooth hangszórót(hangszórókat) keresek.
Feltételek:
- 2 db legyen belőle (össze lehessen kötni vezeték nélkül - egyiken a bal a másikon a jobb csatorna szóljon, a teljes értékű sztereó hangzás miatt)
- beépített akksi
- keret max 160. ezer Ft (párban)
- legyen rajta vezetékes bemenet is (pl. mini jack)Szerintetek 2db Marshall Stockwell II alkalmas lehet erre a célra?
-
toshiba300
tag
Sziasztok!
Beoplay P6-ot néztem ki, de láttam, hogy sajnos nincs rajta jack bemenet, ami nekem fontos lenne. Vifa Helsinki a másik kiszemelt, de ott meg nincs meg a "360" hangzás, mert csak az egyik oldalán vannak hangszórók. Ismer valaki olyan bluetooth hangszórót (akkusat) ami mindkét feltételnek megfelel? Beolit 17 elvileg ilyen, de nem olvastam róla túl jó véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Formula-1
- Nintendo 3DS és DS topic
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 8300 mAh, maradhat?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest