Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakosadams
csendes tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Igazad van, kockázat persze ez mindig benne van. Itthon 110e azért annyit mar nem adtam volna ki érte. Sok minden kütyüt rendeltem már es(lekopogtam) eddig jól döntöttem. Ami nem jött be azt visszaküldtem vagy refund volt. Remélem itt sem kell csalódnom, a garinak azert itt utánanézek 😉
-
bakosadams
csendes tag
válasz
szab120
üzenetére
Köszi a választ. Menet közben 83e volt az Alin így megrendeltem onnan, annyit megér. A HK nagyon tetszik de sokat olvastam akku hibákról illetve az egy otthoni HIFI cucc, amit a hangképzés is alàtàmaszt. A tribit-en lehet EQ-val segíteni így több érv szólt mellette mint ellene.
-
bakosadams
csendes tag
Sziasztok! Xtreme3-ról tervezek váltani. Szeretnék hordozható (felhasználási mód:kerti partyk, összejövetelek, kültéren használva főként.) Jbl boombox2 szintű hangfalra váltani. HK go play illetve Anker MB+ mellett jött képbe a Tribit Storm blast is. Meretileg, erőben utóbbi jött be a legjobban. Aliról rendelve kuponozva 85e ami best buy kategória, es a bazàri kinézetet is enyhíti. Mennyire ördögtől való az Aliról (Tribit store) rendelni? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Watch 6 Classic 47mm
- Amazfit T-REX 3 48mm 21hó gyári garancia.
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest