Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Levél gyermekemnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Köszi, megpróbálom megnézni, meghallgatni.
Williamgrant: az nem jó... azt hittem 30k-ért jól szól (a méretéhez képest). Nem létszükséglet az akkus kivitel, akár hálózati csatlakozású is lehet!
Cyborg: hát ja... ezért (is) kértem itt segítséget. Mono nem kell, és 2.1 sem, de egy normális hangminőségő sztereó az igen. Elvégre zeneh és nem a hírek, propaganda meg marketing blabla hallgatás a cél.
-
szasanyi
félisten
Köszi srácok, ezek nekem is eszembe jutottak de egyik megoldás sem jó. A feleségem fogja használni - alapvetően konyhában -, tehát egyszerű, nem dugdosós megoldást keresek. Mint a linkelt JBL Tuner (ha más alternatívát nem lelek akkor az lesz, bár kicsit sokallom az árát).
-
szasanyi
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nem jó. Telón ninsc rádió csak ha headset (kvázi antenna) van csatlakoztatva. Az FM tuner alapvető, a netrádió opcionális (jó lenne, de kevésbé fontos). Ezt találtam ami ránézésre jó lehet(ne) de nincs semmi érdemi infó (teszt, értékelés) a többinek nincs kijelzője ami nem jó, mert vakon nem szerencsétlenkedünk.
-
szasanyi
félisten
Üdv! Szeretnék BT hangszórót konyhába, ami rádiótunerral (esetleg netrádióval ha létezik ilyen) is rendelkezik. Néztem a JBL Tuner-t ami majdnem jó is, de ennél azért jó lenne kicsit nagyobb méretű és kicsit erőteljesebb hangzású. A gyártó skevésbé fontos csak jó hangzást nyújtson.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Milyen házat vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest