- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Köszi, megpróbálom megnézni, meghallgatni.
Williamgrant: az nem jó... azt hittem 30k-ért jól szól (a méretéhez képest). Nem létszükséglet az akkus kivitel, akár hálózati csatlakozású is lehet!
Cyborg: hát ja... ezért (is) kértem itt segítséget. Mono nem kell, és 2.1 sem, de egy normális hangminőségő sztereó az igen. Elvégre zeneh és nem a hírek, propaganda meg marketing blabla hallgatás a cél.
-
szasanyi
félisten
Köszi srácok, ezek nekem is eszembe jutottak de egyik megoldás sem jó. A feleségem fogja használni - alapvetően konyhában -, tehát egyszerű, nem dugdosós megoldást keresek. Mint a linkelt JBL Tuner (ha más alternatívát nem lelek akkor az lesz, bár kicsit sokallom az árát).
-
szasanyi
félisten
válasz
pècsimunkás #8619 üzenetére
Nem jó. Telón ninsc rádió csak ha headset (kvázi antenna) van csatlakoztatva. Az FM tuner alapvető, a netrádió opcionális (jó lenne, de kevésbé fontos). Ezt találtam ami ránézésre jó lehet(ne) de nincs semmi érdemi infó (teszt, értékelés) a többinek nincs kijelzője ami nem jó, mert vakon nem szerencsétlenkedünk.
-
szasanyi
félisten
Üdv! Szeretnék BT hangszórót konyhába, ami rádiótunerral (esetleg netrádióval ha létezik ilyen) is rendelkezik. Néztem a JBL Tuner-t ami majdnem jó is, de ennél azért jó lenne kicsit nagyobb méretű és kicsit erőteljesebb hangzású. A gyártó skevésbé fontos csak jó hangzást nyújtson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- Kerékpársportok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest