- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Iludka #14988 üzenetére
Nagyon jó áron szerzik be.
Én 21 euro árat kaptam JBL GO3-ra (nem azt vettem végül)
Kollega JBL Partybox Encore-ra meg 55k körüli árat kapott (86 volt múlt héten nagy akcióba Alzán, de inkább 100k fölött van).
Ha kell tudok még két termék aktuális árat holnap írni: valami bedugós füles, meg a fürdőszobai akasztós kis speaker. Ezek nagyon ismerősi árak, gyakorlatilag egy-az egyben a dolgozói árak, nincs rátéve közvetítői sáp.
Ui: engem ne keressen senki ilyen ügyben, én nem dolgozom ott. -
válasz
Iludka #12668 üzenetére
Szubjektív véleményem:
Ha csak nem tartasz rendszeresen nagyobb házibulikat,vagy kertipartykat (értsd 20-30fő +),akkor szerintem nem éri meg venni egy másodikat.
Otthonra,bográcsozáshoz,haverokkal a kertben/garázsban berúgni az az 1 is overkill,annak a hangerejével is hamar a szomszéd,vagy a rendőr kopoghat az ajtón.Ahhoz hogy negyed hangerőn szóljon meg igen vastag a 2db összesített ára,annyira meg nem szól szépen hogy cirka 350k-t megérjen a 2db.
Amúgy nem feltétlen fog szebben szólni 2db,persze a sztereó miatt jobb lesz az összhatás,de inkább csak brutálisabban fog szólni (hangosabb,plusz a mély is sokkal több).Instant házbontás.Tényleg inkább nagyobb bulikhoz ajánlanám a másodikat. -
<Adamsky>
nagyúr
PartyBox 1000?
Ha tényleg hosszú távra gondolkozol, akkor milyen jól jön majd ez, ha csökken a hallásod. És, ha ne adj' Isten teljesen elmenne, akkor a basszusát még mindig a mellkasodban érezheted(#8058) Breki
" ... pont azt veszítette el amivel a korábbiak jobbak voltak az összes többinél ... "
Mire gondolsz? -
ribarszki
őstag
Elvileg igen. Ha az akkumulátorod tud 12V DC leadni, akkor megfelelő kábellel működik.
De jobb megoldás a gyári akksis. Viszont most 79k-ért van ilyen kifutó modell.
De mire kell igazán? Mert ez monstrum, ami kegyetlenül ronda is...Eddig Extrembe gondolkodtál. Hova kell a partybox? -
Williamgrant
nagyúr
Azzal a törpepöcs méretű akksival mit akarsz, mobilt tölteni?
Figyi, nem értesz az elektronikához, miért akarod szívatni magad?
Ha akksi kell vegyél akksis cuccot, de az esetek 90%-ában nem kell úgyse.
Ha mindenképp külső akksi kell, vegyél egy 12v-os motor akkut egy motoros töltővel. 10-ből megvan és mehet a JPB200 12vdc bemenetére. -
Williamgrant
nagyúr
-
gtamate2
veterán
Meg kell nézni hány órát bír. Nem egy zsír új cuccot vettél, hanem egy 2 éveset. Nem tudod, hogy heti 2-3 órára használták vagy napi 10-14. Az aksi állapota mint tudjuk folyamatosan romlik, szóval könnyen lehet, hogy a 2 éves cucc aksija már csak 70-80%-os, (vagy akár kevesebb).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest