Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mákdaráló #12382 üzenetére
Nekem volt Charge 1,Charge 2+,Charge 3.
Egyik se volt rossz,de valahogy most a Motion+ hangja sokkal jobban tetszik.
Kiegyenlítettebb (persze nem szenved mélyhiányban),sztereó színpadtere nagyobb (persze kategóriáját tekintve).Nagyon szépen szól még AptX nélkül szifonnal is.Sajnos nem volt még alkalmam AptX-szel kipróbálni. -
válasz
Mákdaráló #12380 üzenetére
Az ajánlat az oly’ sokszor emlegetett Anker Soundcore Motion+.
Akkuban kicsit karcsúbb mint a Charge,visszafelé nem tölt,de ugyanúgy vízálló,tud TWS-t (másik Motion+ csatlakozás),hardveres EQ,AptX támogatás (droidos telefonok esetén).
Ali Anker Official Store Lengyel raktárból 40 alatt megáll (most kicsit drága,régebben 30alatt megvolt).
Esetleg Amazon.de,vagy néha hardveraprón van bontatlan.
Itthoni garival viszont ezt nem kapod meg ha ez fontos.
Sajnos a jó ajánlatok nagyrészét itthon nem forgalmazzák.A JBL cuccokban közvetve és közvetlenül is csalódtam többször az elmúlt években.
Drágák,viszont szerintem annyira nem megbízhatóak.A hangjuk meg ízlés kérdése,én mondjuk nem esek már hanyatt a tipikus mélyorientált JBL hangzástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest