Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
-cobra-
üzenetére
Bár attól is függ hogy van-e készleten ha nincs akkor úgy nem enged lehet rendelni.
#15559cibus
A Motion Boom a maga kategóriájában jól tudja a basszust egyéni EQ mellet 70% hangerőig. De a bass Heavy EQ jelentősen csökkenti az Akku időt.
Nekem nem bírt 10 óránál többet egyéni EQ 55% hangerőn.A Magas se volt olyan tiszta mint ahogy elvártam volna. Azt hittem a Motion Boom lesz a Dockin méltó utodja de nekem nem csinált semmi olyat amiért meg tarhattam volna.
Ha bírt volna fél hangerőn 20-24 órát akkor lehet megtartom.
#15569silver10
Igen, talán Direkt hordozhatóság végett ilyen alacsony a súlya a Motion Boom Plusnak.
Bár méretileg már nem az a kategória amit egy hátizsákba belerakol.
Egy Budget boomobxnak nevezném, egyni EQ és a 2X90mm woofer adja a mély hangokat.(Bluetooth hangszóró jövő)
Kíváncsi vagyok a JBL Xtreme 4-es mikor jön ha már kiadják.
Talán olyan kialakítást kaphat mint a Boombox 3.
1 Nagy ovális Woofer a hangszóró közepén, +2 Tweeter.
Néha-néha nézzem van-e valami új különleges hangszóró de nincs.
A Tozo PA1-nek le vettem az előlapját és megmértem hány mm-es a a hangszóró mérete.
Valójában 52mm, de a gyártó oldalán azt írja 67mm....... Szép dolog hogy ekkorát hazudnak.
-
carl18
addikt
válasz
-cobra-
üzenetére
Nekem a sima Uboom 42 dollár volt akcióval az Earfun weboldalán rendelve ingyen szállítással. "Eu raktárrol"

Amúgy a gyártó oldalát és leírását kéne elolvasni. (ehhez nem kell diploma)
Dispatches From Local Warehouse in EU/USFreightShipping TimeAustria, Bulgaria, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Malta, Portugal, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom, United States FREE2 - 8 Business Days
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest