Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
-cobra- #15568 üzenetére
Bár attól is függ hogy van-e készleten ha nincs akkor úgy nem enged lehet rendelni.
#15559cibus
A Motion Boom a maga kategóriájában jól tudja a basszust egyéni EQ mellet 70% hangerőig. De a bass Heavy EQ jelentősen csökkenti az Akku időt.
Nekem nem bírt 10 óránál többet egyéni EQ 55% hangerőn.A Magas se volt olyan tiszta mint ahogy elvártam volna. Azt hittem a Motion Boom lesz a Dockin méltó utodja de nekem nem csinált semmi olyat amiért meg tarhattam volna.
Ha bírt volna fél hangerőn 20-24 órát akkor lehet megtartom.#15569silver10
Igen, talán Direkt hordozhatóság végett ilyen alacsony a súlya a Motion Boom Plusnak.
Bár méretileg már nem az a kategória amit egy hátizsákba belerakol.
Egy Budget boomobxnak nevezném, egyni EQ és a 2X90mm woofer adja a mély hangokat.(Bluetooth hangszóró jövő)
Kíváncsi vagyok a JBL Xtreme 4-es mikor jön ha már kiadják.
Talán olyan kialakítást kaphat mint a Boombox 3.
1 Nagy ovális Woofer a hangszóró közepén, +2 Tweeter.
Néha-néha nézzem van-e valami új különleges hangszóró de nincs.
A Tozo PA1-nek le vettem az előlapját és megmértem hány mm-es a a hangszóró mérete.
Valójában 52mm, de a gyártó oldalán azt írja 67mm....... Szép dolog hogy ekkorát hazudnak. -
carl18
addikt
válasz
-cobra- #15542 üzenetére
Nekem a sima Uboom 42 dollár volt akcióval az Earfun weboldalán rendelve ingyen szállítással. "Eu raktárrol"
Amúgy a gyártó oldalát és leírását kéne elolvasni. (ehhez nem kell diploma)
Dispatches From Local Warehouse in EU/USFreightShipping TimeAustria, Bulgaria, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Malta, Portugal, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom, United States FREE2 - 8 Business Days
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest