- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
DopeBob #12843 üzenetére
Nekem 510-esem van, tökéletes nagyobb tárgyalóba is. Már ami a hangerőt és hangminőséget illeti.
Az egyetlen baj vele - és a 810-essel is szerintem -, hogy csak egy mikrofonja van, ráadásul az oldalán. Ostoba barmok tervezték: 3 mikrofon kellett volna körbe és egy külső mikrofonnak csatlakozó.
Amikor én vettem, még nem nagyon volt más alternatíva. A napokban láttam már Microsoft saját cuccát, de az vagy nem Bt-os vagy nincs akkuja, már nem emlékszek.
A Boombox-om is tud speakerphone funkciót, de abban olyan fos mikrofon van és úgy el van dugva, hogy bele kell beszélni konkrétan a lyukba, hogy hallják a túloldalon is.Szóval jó a Jabra, csak hangosan kell beszélni, vagy kell egy jó omnidirekcionális USB-s mikrofon és azt kell bedugni a konferenciás laptopba - amihez olyan hangfalat csatlakoztatsz, amekkora csak elfér.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DopeBob #12847 üzenetére
Hogy érted, hogy "kicsi"?
Félsz, hogy a 8 fős tárgyalótokba kevés lenne?
Nézd, találtam itt egy összehasonlító táblázatot (oldal közepe).
Ezek szerint a "sima" PowerConf is megbirkózik 8 fővel.
A PowerConf S500-ból pedig (ami annyira ugyan már nem olcsó) akár kettőt is össze lehet kötni wireless (ja jól veszem ki a képekből)." ... jó lenne Mo-i forgalmazótól beszerezni."
Hááát... itthon nagyon sok minden nincs, de pont PowerConf-ot találtam (mondjuk itthon úgy látom, hogy csak ezt kapni az Anker termékei közül)#12846 carl18
"Fleetwood Mac - Dreams (Official Music Video)"
... de nem YT-ről hallgatod ugye?
Nekem van egy ilyen "Hi-Res Masters gyűjteményem", aminek része ez is (24 bit, 96 kHz-es 2001-es remaster). -
csƵ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest