Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
DopeBob
üzenetére
Nekem 510-esem van, tökéletes nagyobb tárgyalóba is. Már ami a hangerőt és hangminőséget illeti.
Az egyetlen baj vele - és a 810-essel is szerintem -, hogy csak egy mikrofonja van, ráadásul az oldalán. Ostoba barmok tervezték: 3 mikrofon kellett volna körbe és egy külső mikrofonnak csatlakozó.
Amikor én vettem, még nem nagyon volt más alternatíva. A napokban láttam már Microsoft saját cuccát, de az vagy nem Bt-os vagy nincs akkuja, már nem emlékszek.
A Boombox-om is tud speakerphone funkciót, de abban olyan fos mikrofon van és úgy el van dugva, hogy bele kell beszélni konkrétan a lyukba, hogy hallják a túloldalon is.Szóval jó a Jabra, csak hangosan kell beszélni, vagy kell egy jó omnidirekcionális USB-s mikrofon és azt kell bedugni a konferenciás laptopba - amihez olyan hangfalat csatlakoztatsz, amekkora csak elfér.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DopeBob
üzenetére
Hogy érted, hogy "kicsi"?
Félsz, hogy a 8 fős tárgyalótokba kevés lenne?
Nézd, találtam itt egy összehasonlító táblázatot (oldal közepe).
Ezek szerint a "sima" PowerConf is megbirkózik 8 fővel.
A PowerConf S500-ból pedig (ami annyira ugyan már nem olcsó) akár kettőt is össze lehet kötni wireless (ja jól veszem ki a képekből)." ... jó lenne Mo-i forgalmazótól beszerezni."
Hááát... itthon nagyon sok minden nincs, de pont PowerConf-ot találtam (mondjuk itthon úgy látom, hogy csak ezt kapni az Anker termékei közül)#12846 carl18
"Fleetwood Mac - Dreams (Official Music Video)"
... de nem YT-ről hallgatod ugye?
Nekem van egy ilyen "Hi-Res Masters gyűjteményem", aminek része ez is (24 bit, 96 kHz-es 2001-es remaster). -
csƵ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- BIOS topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Escape from Tarkov
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő