- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Ez az DSP EQ-zása és annak az EQ-zása - ahogy írod - nem vezet semmi jóra.
Nem tudom, hogy milyen telefonod van, de ez a nagy Dolby Atmos dolog - az esetek nagy százalékában - nem más, mint egy szoftver (nekem is van a Lenovo tablet-emben, ill. ha van root jogod, az adott eszközön, akkor kb. bármire rátehető)."Sőt, ha Poweramp- al hallgatok zenét ... "
Ja, az egy f@**a kis lejátszó (az első app. volt, amit anno megvettem). Egy "baj" van vele, hogy az abban beállított hangzás - nem meglepő módon - csak ott érvényes. Erre a problémára a legjobb általam ismert megoldás a ViPER4Android. Csak hát ehhez (is) root kell." ... adnak hozzá állítgatható eq-t. Ez akkor előny, ha csak ez van."
Ez az EQ azért nem az az EQ. Ebben - szerintem - a nagy durranás, hogy ez elmentődik a hangszóróba. Gyakorlatilag valamilyen szinten rád bízzák a hangszóró hangolását. Ha pedig egyszer a saját ízlésedhez hangoltad (nem feltétlen a legegyenletesebb hangképre), akkor bárhová viszed, ugyanúgy fog szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest