- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Köszönöm a megtekekintést, Igen valóban ilyen hatalmas a különbség. Nem rossz a Charge 2+, de az Earfun hangja sokkal élvezhetőbb és kellemesebb. Én utálom a youtube mai "Divat szerzői jogmentes fingos zenéket" amit a mai fiatalok hallgatnak.
Inkább a nekem tetsző zenékkel teszteltem, Volt Benne persze Brooklin Bounce is, úgy gondoltam jó zenékkel lehet jót tesztelni.
Telefonom Gyári mikrofona volt " Budget" videó.
60-70 cm távolságra voltak a telefonok a telefontol és egy 65/75%-os hangerőn ment a teszt ahol még mind kettő remekül szólt.
Bár az Earfun jóval hangosabb teljes hangerőn mint a Charge 2+
Rég vágtam videót igy ez is benne volt pár órába mire elkészült.
De komolyan mióta meg van az Earfun azóta a teszten kivül nem is használtam a JBL-t, töredék áron kisebb méretből jobban szól.
Szóval szerintem megérte, élőben sokkal jobban átjön az Earfun győzelme. Mikor a legelsőnek kezembe vettem, és elinditottam a Micheal Jackson Billie Jean Számot, már akkor tudom jó cuccot vásároltam. 30% hangerőn ahogy remeget a kezembe, elmosolyodtam ez a kis hangszóró hogy képes erre.
Persze ez se tökéletes teljes hangerőn elvesznek a mélyek, de 75-80% hangerőig nagyon jól szól.
Top 10 (Mai ingyenes okádék)
Komolyan én hányok ezektől, Mindig rosszul vagyok ha egy videóban meghallom ezeket és társaikat.
A Zene Stylusom széles tartományba terjed, bármit meghallgatok ami jó beleértve K-Pop, Rock, Hardstyle. De ezeket a mai Trash"Ingyenes" Dubstep okádék zenéket sose fogja lenyelni a gyomrom.A Táncot 10 éve csinálom, ezért is kellet a Dockin D Fine. Ha véletlen videót veszek fel vagy táncolok, akkor kellő hangerővel képes a háttérben zenélni. Hát Egy pár hónap kell ameddig belejön az ember, attól függ milyen tehetséggel születik valaki, + mennyi kitartás van benne. Bár mivel nézettséget én se igazán generálok már vele, ezért már nem igazán csinálom.
Sajnos ezzel van gond a youtubon, nem mindig azt kapja a nézző tábort aki rengeteg munkát fektet bele. Oluvnak is minden felszerelése meg van, szakértelme,tudása, és a minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest