- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát én még pár éve hittem a Marketingnek, és adtam egy esélyt a Tronsmart Element T6 nevü hangszórónak. Hatalmas csalodás volt, a Divoom Onbeat 500 köröket vert rá.
Sehogy se tudtam megbarátkozni a hangjával, a mélyeket túltolták de 80-100% között a mélyek torzak, és mélynek sem nevezném csak egy torz brummogásnak ami számomra élvezhetetlen volt. A Közép-magas tartomány meg emlitésre se méltó. Arra jó hogy valami orditson a háttérbe, De zenét hallgatni sose hallgattam rajta.
És a fejemet fogom mikor árukeresőn irják az emberek a véleményeket "Full Bass" Stb. A Dockin D Fine rendelkezik "Full Bass-al" A Tronmart csak brummog, azt is torzan.Haverom berendelt egy Tronsmart Megát, de na kevesebb volt a basszus mint a T6 esetében. De Annak a hangja ilyen szotyadt kásás volt, szó szerint borzalmas. Tavaly vásárolt egy T6 plus modelt ( Nyilván a youtube ajánlások alapján) Jobb mint a Sima T6 de a basszus még mindig torz és a hangja se az igazi.
Igy mióta megvolt saját tapasztalatom a Tronsmart márkával azóta nem igazán próbálkoztam újra. Nem mondom ezért az árért nem képvisel rossz ár-érték arányt egy kinai hangszóróhoz képest.
De én mondjuk zenét is szoktam hallgatni, és arra már kevés a tronsmart márka.Dockin D Fine, Earfun Go, Oluv véleményezése alapján vásároltam az utobbi darabokat. És tényleg ezeken már van zenét hallgatni, A Dockinnak olyan dinamikus a hangzása. Az Earfun és méretéhez képest nagyon jól szól és még olcsó is. És ezek a hangszórók nem csak arra mentek rá legyen mély, oszt jó napot. A " H@lye gyereknek úgy is csak azt kell"
Este lefekvés ellőtt az Earfun Go-t megharcoltattam a JBL Charge 2+ ellen. És a JBL Hangja üres volt az Earfun-hoz képest, pedig a Charge 2+ nagyobb és sokkal drágább is volt akkoriban.
Ezért akartam inkább oluv által ajánlott hangszórót vásárolni, nincs kedvem venni valamit aminek szar a hangja és aztán visszaküldeni lecserélni. Ez a Zsákbamacska elég fárasztó ám, Oluv meg elvégzi a válogatás és a nézzőire már csak a vásárlás maradt.Igy vissza gondolva mennyi pénzt hozhatott a Dockinnal, Earfunnak.
Mert Oluv videói előtt senki se ismerte a Dockin márkát, Oluv miatt hivják Xtreme killernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged