Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Ha kell meg tudom venni, persze, nem is erről van szó, csak a kérdés, hogy megér a Tronsmart 23e-vel szemben az Anker kb 32-t, alkalmi felhasználás mellett úgy, hogy nem vagyok "érzékeny" annyira a hangzás minőségére.. Azt olvastam több helyen, hogy a Tronsmart nagyon jó mélyet ad.. az Anker felveszi ebben is vele a versenyt, vagy inkább csak a hang tisztaságában?
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! BT hangszórót vennék már nagyon..
Elsősorban teraszon lenne használva alkalmanként. Amiket néztem:
Amazon-ról Anker Soundcore
vagy magyar oldalról Tronsmart element t6 maxAz Anker kb. 7-8e Ft-al lenne drágább, mint a Tronsmart.. Szerintetek megéri a felárat, jobban szól? Előre is köszönöm!
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! BT hangszórót vennék, elsősorban használtan. Ismerősi körben van egy JBL Pulse 2, aminek a hangja nekem igazából tetsszik. Amit most kinéztem, az egy Pulse 3 lenne. A kérdésem az lenne, hogy ez a 2-eshez képest hangzásban fejlődött? Tehát még jobb hangja lehet neki? Illetve ami kicsit elbizonytalanít, hogy ha találok egyet, honnan tudom meg azt, hogy nem-e hamisított? Ahogy láttam, JBL-t előszeretettel hamisítják.. Van erre valami mód, hogy ne csapjanak be? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobil flották
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Elsősorban teraszon lenne használva alkalmanként. Amiket néztem: