Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Max1mus
üzenetére
Igen inkább egy hangullat videó, mint sem valódi teszt!
Teljes hangerőn ment, Xiaomi Mi A2 Lite-al rögzitettem, a régi Xperia SP-ről ment a zene. De támogatja a bluetooth 4.0-át , akkár csak a Dockin.
A Zene Ratt-Round of Round 320 kb/s, igen szerintem a gond 1 méterre se volt a kamera a hangszórótól.
Csak kicsit bejárattam a hétvégén ha már megvettem, most amúgy se nagyon lehet emberek közé menni. Igy a természetbe jól esett ki menni.
Teljes jogos, ez a videó nem felel meg tesztnek. Az Onyx 3 hálozatról tesóm boltjában néha olyan mélyeket tól hogy az álam keresem.
Hát jelenleg a Dockin azért a 99-105 euroért jó vétel. Annak fényében hogy van már 45E-ért itthon hazai garanciával Onyx 5 többet nem is ér már manapság. De Xtreme 2 is lement már 60E alá, szóval van konkurencia minden ársávban.
Nekem kellet egy hordozható és nekem tetsző hangszóró ami kellően hangosan szól és az akkuja is jól birja. Tény nem tökéletes, de igy is az egyik legjobb amit hallottam. A hangja meg helyfüggő, nagyon számit hova rakjuk. Átlagban én is olyan 50-65% hangerőn használom zene hallgatásra. Teljesen hangerőn ritkán használom, néha még zavar is ha ordit. Inkább Kültéren van szükség a nagyobb hangerőre. -
B1T3
addikt
válasz
Max1mus
üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy a telefon mikrofonja, amellyel rögzítette, annyira adja vissza a valós hangzást, hogy ha a képi anyagot helyettesítenénk szinte bármelyik hasonló árfekvésű hangszóróval, ugyanannyira lenne reális…
Nagyjából semennyire. Inkább hangulatkeltő videó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- World of Tanks - MMO
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mazda topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 2TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Pavilion 14 - i5 10. Gen Laptop + MX130 2GB GPU!
- iPhone 14 128gb független, szèp állapotban
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Teljes hangerőn ment, Xiaomi Mi A2 Lite-al rögzitettem, a régi Xperia SP-ről ment a zene. De támogatja a bluetooth 4.0-át , akkár csak a Dockin.