Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem leszek népszerű, de vagy 10x megnéztem / meghallgattam a videód.
Lehet azért mert teljes hangerőn nyomatod (amit amúgy egyik piacon lévő eszköz sem szokott tiszta hangokkal honorálni), de nagyon túlhúzott magasokkal és fémes középpel dolgozik a Dockinod. Nem tudom mi volt a forrás minősége, gondolom valami mp3 ( nem pedig pl. tidal), és ugye ott van a nyílt tér okozta terjedés. Azt sem tudom mivel vetted fel (gondolom mobil), de számomra szépen akkor szólt, mikor háttal voltál neki és távolodtál tőle.
A videód alapján nem vennék Dockint, pedig élőben jobb volt amit én hallgattam, mondjuk az EQ-val hangolva volt a srác füléhez.Elkérhetem a forrásod, hogy meghallgathassam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest