- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xalderon
tag
@B1T3, @joergie, @Hako: koszonom a valaszaitokat!
Folyamatosan nezelodom es agyalok es kezdek rajonni, hogy itthonra nincs igazabol szuksegem arra, hogy aksis legyen a cucc. Mint opcio nem rossz, de nem ragaszkodom hozza.
Korabban elsodleges volt a BT, mert nem ertek hozza, es azt gondoltam, hogy WiFi-n keresztul nem menne a dolog telefonrol.
Azota kicsit "behatobban tanulmanyoztam" par wifi-s eszkozt es ha jol ertem, akkor telefonrol az eszkoz sajat app-jan keresztul mukodik a dolog WiFi-n is. Ilyenkor gondolom eleg egy WiFi router, a telefon, meg az eszkoz es ennyi.
Ha ez igy tenyleg mukodik, akkor csupan annyibol jelentene nekem max. elonyt a BT, hogy akkor nem vagyok adott gyarto sajat smart app-jahoz kotve, hanem gyakorlatilag azzal jatszom le a zenet, amivel szeretnem. Szoval szerintem BT sem annyira szempont, mint az elejen gondoltam.Az arat tekintve hajlando vagyok a 100 ezres hatar fole menni.
Viszont minnel tobb felet nezek meg, ugy erzem annal nehezebbe valik a valasztas.Ezeket neztem eddig szigoruan csak a neten:
- Bose home Speaker 500: WiFi/BT stereo, smart speaker
- Sonos One: WiFi smart speaker
- Audio Pro T3/C3: BT speaker
- Klipsch The One II: BT speaker
- Klipsch The Three II: BT stero speaker
- Marshall Kilburn II: BT speakerVegso soron el kellene mennem meghallgatni oket eloben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged