Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ashiyo
csendes tag
Jelentem, tegnap délelőtt megjött a GGMM M4, 12.17 - 01.09. Európai raktárból kértem barnát, de nekem is írtak még karácsony előtt, hogy csak kínaiból tudnak már küldeni.. pirosat, ha megfelel.. de mondom oké, az is rendben lesz.
Kicsit nagyobb, mint gondoltam.
Egyébként minőségre baromira tetszik, az illesztések és az anyaghasználat hibátlan. Elegáns és jól néz ki a polcon, szebb, mintha egy fele ekkora fekete műanyag kis dobozt raknék ki (szerintem). Az tényleg igaz, hogy kicsit állítgatni kell rajta még külső equalizer programmal telefonon (legalábbis az én fülemnek), de ennyi pénzért teljesen rendben van a készülék ($ 85.20 volt mindennel együtt). Eddig Tronsmart Element Mega volt itthon, de gyorsan tovább lett passzolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sorozatok
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egyébként minőségre baromira tetszik, az illesztések és az anyaghasználat hibátlan. Elegáns és jól néz ki a polcon, szebb, mintha egy fele ekkora fekete műanyag kis dobozt raknék ki (szerintem). Az tényleg igaz, hogy kicsit állítgatni kell rajta még külső equalizer programmal telefonon (legalábbis az én fülemnek), de ennyi pénzért teljesen rendben van a készülék ($ 85.20 volt mindennel együtt). Eddig Tronsmart Element Mega volt itthon, de gyorsan tovább lett passzolva.

)