Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Ja van benne. :) amugy az ember a termeszetenl fogva ilyen. Kinez valamit es azt favorizalja.
Beirrhatsz a YouTubeon a kommentek koze. En is volt hogy beirtam speaker toni nak valamit.
Ja en ezekbe igenyes vagyok. Ja nem latom mit hasznalsz. :) en s9plus ot. Tehat nem ugrok ra a legujabb note10plusra.
Szeretem ha valami jol szol. Igazabol csak az utcra kell valami bluetooth os fules shure se846 megteszi adapterrel, meg otthonra valami. Egyszer kell megvenni. Ha nem teljes hangeron uzemelteted akkor kitart.
Igen en szeretem a kiegyesulyozott hangkepet. Ezek a melytulsulyos valamik nem az en vilagom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
Üzleti előfizetők hirdetései
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest