Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
psajti
aktív tag
50-60 körüli kategóriában keresgéltem én is itthon végül az első szériás JBL Xtreme lett belőle. Van a Sony XB41 is ami nekem nem igazán jött be, erről írtam is egy hsz.-t [link] .
JBL charge 4 is 50 körül megy azt nem próbáltam de dícsérték már páran bár az már kissebb kategória mint a Dockin D fine és az Xtreme. Ott van még akkor a Harman Kardon Onyx studio ami jól szól, viszont formája és mérete miatt nem egy táskabarát darab, valamint az akksi üzemideje sem túl izmos a többihez képest. Én erre jutottam amikor keresgéltem a hazai piacon, bár azért van még jó pár lehetőség aminek nem is néztem utána de főként ezek a népszerűbb és könnyen elérhető darabok maradtak fent nálam a rostán.(#7081) carl18:
Köszönöm! Megnézem még akkor a tribitet is aztán továbbítom az infót de akkor valószínű, hogy vagy az vagy a Xiaomi lesz majd a befutó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen SSD-t vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 10
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Jogász topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő