Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Totka1986 #6694 üzenetére
Mondjuk azzal a hálóval meg lehet fojtani a cuccokat...de hát ez kell a népnek.
Én amúgy ezt nem hallottam élőben, teszteken jókat írtak, meg volt aki innen vett és tetszett neki. De ez ízlés kérdése. Én sem dobtam magam hanyatt DOSS tól, persze végig gondolva nem szabad azt várni, hogy stúdió hangzást hoz koncert hangerővel.
De amúgy megtölti a teret (pug 206), még udvaron sem maxon járattam, irodában meg tán fél hangerő is túlzás, mély van, magas is akad, de nem az igazi...de nekem kicsit finnyás a fülem.
-
carl18
addikt
válasz
Totka1986 #6694 üzenetére
A Sima Tronsmart T6 ilyen téren még rosszabb volt mert az torzított nagy hangerőn, de hát olcsó lének híg a leve. Minden esetre a T6 nem volt rossz vétel 12E forintért, de többet nem is ér a szemembe. A T6 plus egy model frissítés fejlesztéssel, de ezért már 20E forint fölé megy az ár cédula. Javulni csak javult az elődjéhez képest, de nehéz olcsóbb hangszórók közül jót kifogni. Általában mindegyiknek van valami baja hibája, vagy hang rossz vagy a hangerő kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hardcore café
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- További aktív témák...
- D-Link DGS-108 8 portos fémházas GB Switch sose használt
- Unifi USW-Flex-Mini 5 portos GB Switch, PoE betáplálás
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest