- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Totka1986 #6694 üzenetére
Mondjuk azzal a hálóval meg lehet fojtani a cuccokat...de hát ez kell a népnek.
Én amúgy ezt nem hallottam élőben, teszteken jókat írtak, meg volt aki innen vett és tetszett neki. De ez ízlés kérdése. Én sem dobtam magam hanyatt DOSS tól, persze végig gondolva nem szabad azt várni, hogy stúdió hangzást hoz koncert hangerővel.
De amúgy megtölti a teret (pug 206), még udvaron sem maxon járattam, irodában meg tán fél hangerő is túlzás, mély van, magas is akad, de nem az igazi...de nekem kicsit finnyás a fülem.
-
carl18
addikt
válasz
Totka1986 #6694 üzenetére
A Sima Tronsmart T6 ilyen téren még rosszabb volt mert az torzított nagy hangerőn, de hát olcsó lének híg a leve. Minden esetre a T6 nem volt rossz vétel 12E forintért, de többet nem is ér a szemembe. A T6 plus egy model frissítés fejlesztéssel, de ezért már 20E forint fölé megy az ár cédula. Javulni csak javult az elődjéhez képest, de nehéz olcsóbb hangszórók közül jót kifogni. Általában mindegyiknek van valami baja hibája, vagy hang rossz vagy a hangerő kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Viccrovat
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest