- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
uffneked #6597 üzenetére
(#6597) uffneked
Nincs mit.
Én most próbálgatom irodában, itt azért ügyesebb, mint autóban.Amiket írtam úgy mindenkinek (is) szántam, hátha valakinek még érdekes lehet.
(#6598) carl18
Közben meg is néztem, enyém nem szellőzik csatiknál. Lehet akkor csak az a csóka kapott egy hibásat. Amúgy nem nagy meló lenne fullosra szigetelni, de így akkor nem foglalkozom vele, max ha egyszer valamiért szétszedem akkor megteszem amit még lehet, mert kb nem plusz idő.
Még annak megpróbálok utána nézni, hogy közepeknek hermetikusan kell-e elzárva lennie vagy tök mindegy.
Ami "tuningon" agyalok, az egy USB töltés. Vannak fityinges áramkörök amik 1s ként tudnak tölteni és akkor 5v ról lehet cellánként a töltés, persze egy USB csatit is bele kell hekkelni, de azt is meg lehet csinálni igényesen. Azért gondolkodom ezen, mert ez a 12V os táp hurcibálás kicsit macera.
Meg akkor már mehetne akár bele nagyobb akku is, ha van hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged