Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ramgail2s

csendes újonc

válasz carl18 #4366 üzenetére

A JBL mindig rettentő drága eszközöket adott el, de ott a minőség a legmagasabb is!
    Hát most kinek mennyi pénze van.

Ismim másik városban a geekről rendelt 350Ftrt hangszórót hordózhatós mobilt, szép nagy darab, de sztereó nem monó!

A music man bx10et meg érdekes mód elkezdték kiárusítani több high tech üzletben is, 1et fizet kettőt vihet. Anno még fizikus koromban mikor a tanár mondta, vjmi romlandó gyümölcs a hobbi elektronika is, áll áll egyszer csak nem működik. De amúgy ezek filléres hardverek, vasak. Az más, hogy százszoros szórzóval adják el a hazai kereskedők.

A másik, idén egyre és egyre komolyabb hang minőségű lejátszók jönnek ki!
    Mindjárt felmegyek geekre és veszek eggyet 253 Ftért! Ami ilyen hordozható blútotyos. :DD

Amúgy az elmúlt egy évben ilyen 250.000- 500.000Ftot költöttem el hanglejátszó eszközökre (meg rokonság)! de ennek most április 12én vége szakadt!

Innentől a pár száz ftos tételek is elegendőek, mert amennyire semmik a jótállások és az aksikat mennyire nem biztosítja be a gyártó. Idáig jutott. mély döbbenet. de most komolyan, rátettem töltőre megfolyt az elem bene, a saját akkus eleme, arró a töltőről, amit boltilag adtak hozzá! gusztustalan! németben kint ilyenem nem volt!
    Vagy csak ide jönnek a német kuka selejt lom holmik? bár lehet mink meg a nálunk szegényebbekkel tudnánk ezt tenni.. törökök! de hol az mberi méltőság, amikor selejttel kereskednek a kereskedők?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés