- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
A teljesitmeny jelolese P, ami valoban osszefuggesben avn az aram es feszultseggel, viszont nemertem hogyan jon a mAh -hoz? Nem igazan vagyok meggyozve ezzel kapcsolatban de hagyjuk is.
jbl Charge 3 jelenleg 100euro szalitassal.
sony SRS XB30 amazonrol 79 euro szalitassal ha midnen igaz
A jbl full vizallo ami nekem jobban tetszik, plusz ami igazan donto hogy azt lehet powerbankkent hasznalni ugye? Mig a sonyt ugylatom nem.
Raadasul a sonynak nem microusb a toltoje, ami megintcsak rossz, mert vihetek megegy toltot a telefon melle, megha tonkremegy bonyolultabb potolni. Meg van NFC. Ez a feny nem lenne annyira szar de ez a stroboszkop nagyon nem teteszik mivel epilepszias emberekre konretan veszelyes, van olyan mod ahol az kivan kapcsolva de az rgb uzemel?
Videok alapjan szerintem nincs nagy kulonbseg halgatas kozben, szoval killernek azert messze nem neveznem, de ha 20 euroval olcsobb igy meggondolando valoban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest