Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
A teljesitmeny jelolese P, ami valoban osszefuggesben avn az aram es feszultseggel, viszont nemertem hogyan jon a mAh -hoz? Nem igazan vagyok meggyozve ezzel kapcsolatban de hagyjuk is.
jbl Charge 3 jelenleg 100euro szalitassal.
sony SRS XB30 amazonrol 79 euro szalitassal ha midnen igaz
A jbl full vizallo ami nekem jobban tetszik, plusz ami igazan donto hogy azt lehet powerbankkent hasznalni ugye? Mig a sonyt ugylatom nem.
Raadasul a sonynak nem microusb a toltoje, ami megintcsak rossz, mert vihetek megegy toltot a telefon melle, megha tonkremegy bonyolultabb potolni. Meg van NFC. Ez a feny nem lenne annyira szar de ez a stroboszkop nagyon nem teteszik mivel epilepszias emberekre konretan veszelyes, van olyan mod ahol az kivan kapcsolva de az rgb uzemel?
Videok alapjan szerintem nincs nagy kulonbseg halgatas kozben, szoval killernek azert messze nem neveznem, de ha 20 euroval olcsobb igy meggondolando valoban
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Chrome
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android Autót minden mobilra!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asus Rog zephyrus g15 4K kijelző
- ASUS ROG Flow X13 GAMER GV301QC-K6082T 13.4"120Hz Touch/3K Ryzen9 5900H 16/1TB SSD RTX3050, Üzletből
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest