Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
A teljesitmeny jelolese P, ami valoban osszefuggesben avn az aram es feszultseggel, viszont nemertem hogyan jon a mAh -hoz? Nem igazan vagyok meggyozve ezzel kapcsolatban de hagyjuk is.
jbl Charge 3 jelenleg 100euro szalitassal.
sony SRS XB30 amazonrol 79 euro szalitassal ha midnen igaz
A jbl full vizallo ami nekem jobban tetszik, plusz ami igazan donto hogy azt lehet powerbankkent hasznalni ugye? Mig a sonyt ugylatom nem.
Raadasul a sonynak nem microusb a toltoje, ami megintcsak rossz, mert vihetek megegy toltot a telefon melle, megha tonkremegy bonyolultabb potolni. Meg van NFC. Ez a feny nem lenne annyira szar de ez a stroboszkop nagyon nem teteszik mivel epilepszias emberekre konretan veszelyes, van olyan mod ahol az kivan kapcsolva de az rgb uzemel?
Videok alapjan szerintem nincs nagy kulonbseg halgatas kozben, szoval killernek azert messze nem neveznem, de ha 20 euroval olcsobb igy meggondolando valoban
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Thinkpad P1 Gen5 16" 4K+ IPS i7-12800H RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- NAGYON SZÉP!!! Dell Latitude 7420 i7-1185G7 16 GB RAM 512 GB SSD Magyar v.bill
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest