Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Pixx96
üzenetére
én most a hétvégén teszteltem először normálisan kültéren (mármint a Uboom X-et). kb 1.5 - 2 órán át szólt outdoor módban egy asztalon. bőven elégnek találtam a hangerejét, mondjuk nem is partyhangulat volt a cél, csak valami aláfestő zene. ez annyira jól sikerült, hogy amikor pakoltam össze, a közelben beszélgető hölgyek azt mondták, hogy a hangszórót hagyjam ott. meg is lepődtem, hogy nemhogy nem zavarta őket, de kifejezetten élvezték hallgatni. számottevően nem is merült, szóval nekem ez egy borzasztó optimális hangszóró. amikor vicc áron meg lehetett venni, akkor túlzásnak éreztem behúzni egy másodikat is belőle, de fene gondolta volna, hogy képesek lesznek majd ennyire eltöketlenkedni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő