Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Zοltta
üzenetére
Nekem Earfun Uboom X van és is hallgatok néha "Hardstyle zenét" Melbourne Shuffler vagyok!
és elég mély és erős basszust produkál, szóval a Motion+ után ez nagy szintlépés lesz. 
Még lehet kifogni pár darabot elérhető áron, Earfun app után FW frissités és lehet zenét hallgatni. 2 Elérhető boombox van egyik a Earfun Uboom X a másik a Soundcore amit írtál.
Bár szerintem 100E körül még lehet kijönne a W-King X20 is ami elég erős tudtommal csak lényegesen drágább.
A Xtreme 3 nem egészen éri meg a árát főleg kültéren, 130E körül már van Boombox 3 és akkor szerintem megéri a 40E felárat.
Főleg ha kell a erős és mély basszus.Pont azt néztem van pár hangszóró "JBL Go 4 és társai" amik nem érik meg a árukat. Mert 10X Go 4-et hiába kötnél össze, nem szólna úgy mint egy boombox 3.
Még csak a közelébe se lenne.
Nekem van Dockin D Fine (JBL Xtreme szint) és a Earfun Uboom X azért lényegesebb erősebb és mélyebb basszust tud, szóval én simán érzem a kategória váltást.
-
_stick_
őstag
válasz
Zοltta
üzenetére
Szia!
Nekem sima motion boom-om van és tavasszal váltottam erősebbre, mert kültérre kevés.
Akciósan a gyártótól vásároltam 50e környékén motion boom 2 plust.
Az új firmware-el kihozták belőle amit lehet, javítottak rajta és a kezdeti rossz vélemények után már jó szívvel ajánlható.
Én leginkább szabadtéren és goa/psytrance-et hallgatok rajta és az én fülemnek elekronikus zenei stílusokra ez a hangfal kifejezetten erős, az elődjéhez képest is.
80% hangerőnél bass up melett, bekapcsolt fényekkel készülj rá, hogy néhány óra alatt lemerül, de ekkora teljesítménynél sztem ez oké.
50%-nál nekem két napig bírja. 80% fölött nem használom, mert szétesik a basszus.
Amit biztos, hogy itt fognak ajánlani és ár/érték arányban jobb az UBOOM X, viszont én ezt nem hallottam nincs tapasztalatom vele, ahogy JBL X3-al sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és elég mély és erős basszust produkál, szóval a Motion+ után ez nagy szintlépés lesz. 
Még csak a közelébe se lenne.