Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Cyborg #19398 üzenetére

"Lecseréltem végre a párnákat a Q30-on, lehet, rákeresek ... "
    Talán ebbe érdemes belehallgatni (fülessel!). Majd, ha lesz egy kis időm, keresek hasonlót (mintha lenne még).
    Sokszor az ember úgy érzi, hogy valami kevés, aztán mégsem (Indoor+, 60%-os hangerő). Egyik-másik felvételből az is hallatszik, hogy a mesterséges sztereó "szélesítés" (ami a pluszos preset-ek sajátja) okán néha ugyancsak eltér a hangzás az eredetitől.
    Szóval az, hogy kinek mi tetszik, ill. mi a valóság, sok esetben lehet két teljesen különböző dolog. Kicsit olyan ez, mint a fotók. Az insta és az AMOLED kijelzők korában elvárás, hogy olyan legyen a kép, hogy a színek "leugorjanak" róla. Az, hogy a valóság nem ilyen, más kérdés ...

#19405 hkari
    " ... egyéni EQ-t csináltam, de akkor jól gondolom hogy az nem dinamikus?"
    Ott szerintem max. annyi van, hogy beállítástól függően (ha user pl. nagyon megtolta a basszust), akkor max. hangerő felé haladva esetleg visszavesz.

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Cyborg #19398 üzenetére

" ... a rádió már sima indoorban is idegesítően búg ... "
    Én ezt nem tapasztaltam. Lehet ott a forrással (app-al?) van valami gond ...

" ... ki az a csöcsi?" → JOY

" ... még maszatol valamit a saját firmware-jével ... "
    Igen, mert idő közben rájött, hogy a mintapéldányok nem épp olyanok, mint azok amik forgalomba kerültek. Szóval, ja ... reszelget egy-két (volt már téma itt, keress rá) újabb fw.-t (most épp arra is gyúr, hogy legyen olyan változat is, ami a TWS módra van kihegyezve).

" ... aki egyszer megveszi, az onnantól minden egyes módosításra jogosulttá válik?"
    Nem, ill. igen. A gyárit kapni fogod, amíg "él" a hangszóród, de az övét a Patreon-on keresztül kell megvenni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés