Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
Az Xtreme 4 az igazi kérdés. A Boom 2 szerintem nem megy olyan mélyre, mint előbbi. Egyébként az a baj, hogy a méret csökkenésével nagyon komolyan kell azon dolgozni, hogy megmaradjon az a dinamika / mély, ami mondjuk egy Uboom X-nél alap.
Kisebb hangszóró és kevesebb hely. Utóbbi is igen fontos. Hiába teszed bele ugyanazokat a driver-eket egy kisebb házba, azok már nem fognak úgy szólni.
Érdemes Alan (végre adott életjelet) Brain X tesztjét beharangozó videóját megnézni. Épp az utóbbiról (is) beszél benne.#18761 Pixx96
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy az egy ovál minden esetben jobb, mint a két kör alakú. Utóbbi felülete simán lehet, hogy több.
Engem inkább az zavar kicsit, hogy a magasak mindig a mélyek mellé teszik. Most, hogy ezen – végre – nincs fogantyú, akár lehetett volna az egész picit magasabb azáltal, hogy a mélyek és a magasak egymás alá kerülnek. Ezáltal vagy egy keskenyebb hangszórót, vagy egy (picit) szélesebb / jobb sztereó szeparációt (távolabb kerülhettek volna a mélyek egymástól) eredményezve." ... ebben méretben nem várnám azt hogy hálózatról tudja csak a max powert... "
Miből gondolod, hogy ez a Tribit-nél így lesz? Az Xtreme 4-né sincs így tudtommal. -
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18
üzenetére
ahh de mér kell ezeket kerek mélyeket erőltetni.xtreme 3 után is azt vártam volna megkapja a Xtreme 4 ovális mélyet mint a boombox 3 csak kisebbet.... szvsz túl nagy az űr charge 5 és bb3 között Xtreme nem ad annyival többet mint amennyivel drágább és nagyobb... főleg hogy ebben méretben nem várnám azt hogy hálózatról tudja csak a max powert...
ilyen kis méretben főleg sokkal jobb az ovális mély nagyobb felületet tudnak lefedni és sokkal jobb melye lenne meg mélyebbre is mennen a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- Star Trek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- sziku69: Szólánc.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ilyen kis méretben főleg sokkal jobb az ovális mély nagyobb felületet tudnak lefedni és sokkal jobb melye lenne meg mélyebbre is mennen a cucc.