- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steevy84
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18762 üzenetére
"Az Xtreme 4 az igazi kérdés. A Boom 2 szerintem nem megy olyan mélyre, mint előbbi."
De bizony mélyebbre megy mint az Xtreme 4, 40Hz-nél 5db-el tud többet mint a JBL, ami nem kevés. Cserébe nem olyan szép tiszta a mély. A boom2-nek kicsit muddy a mélye de nem vészes (bocs nem jut eszembe jó magyar szó rá) De azért az Xtreme4 árának a harmadáért így is szép teljesítmény [link]
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #18762 üzenetére
sajnálattal közlöm Xtreme 3/4 is ilyen tribitet nem tudom hiszen valószínűleg még semmi konkrét adat nincs róla Max powert hálózatról tudja azt arra írtam jbl-re hogy szánalmas ez ilyen méretben bb3nal érthető de itt vicc főleg hogy uboom X nel ilyen nincs kicsit combosabban szól mint akármelyik Xtreme és ráadásul úgy tudom csak saját hálózati (gyári) töltőröl működik ez a power boost de majd megnézem van itthon Xtreme 3 másik töltővel meg powerbankkal
Xtreme 4
Xtreme 3
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest