Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a túltolt Oluv marketing miatt ... " – hol?
Max. itt találkozhattál vele (tőlem). A csókának már jó ideje nincs csatornája, és a hangszóró bevezetése annyira "jól sikerült", hogy még én is elgondolkoztam a vásárláson, annak ellenére, hogy folyamatosan követtem a vele kapcsolatos történéseket. Szóval ha valami egész biztosan nem volt, – vagy, ha igen, akkor sz*r – az a marketing.
Ehhez képest épp egy olyan márkától rendeltél most hangszórót, ami az utóbbi 1-2 évben másból sem él. Ld. X600 ← "beszt spíker evör"" ... talán még annyira sem tetszik, mint a Soundcore ... "
A B2P szebb, bár az se szép, ez tény. De, ez a kategória nem is erről szól. Viszont, ha megszólal, akkor 10-ből 10 ember csak néz maga elé, hogy .... azta ..." ... egyik kutya másik eb." – szíved joga ezt gondolni, de a tesztek (most már azért akad pár használható) nem ezt mutatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konteó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Max. itt találkozhattál vele (tőlem). A csókának már jó ideje nincs csatornája, és a hangszóró bevezetése annyira "jól sikerült", hogy még én is elgondolkoztam a vásárláson, annak ellenére, hogy folyamatosan követtem a vele kapcsolatos történéseket. Szóval ha valami egész biztosan nem volt, – vagy, ha igen, akkor sz*r – az a marketing.