Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalis
senior tag
válasz
matyi19
üzenetére
Sony specifikációi elég szűkszavúak, marketing sóder annál több van, valós akkukapacitását is jótékony homály fedi, sehol nem találtam infót
az rms teljesítmény mellett ez is fontos adat lenne, mert utána lehetne osztani szorozni.
Szeretem a márkát de szubjektíve, és ránézésre ez nálam nem egy "must-have" Egyébként az első verziós kritériumaid alapján engem inkább ez fogott meg: [VTIN] 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az rms teljesítmény mellett ez is fontos adat lenne, mert utána lehetne osztani szorozni.
Szeretem a márkát de szubjektíve, és ránézésre ez nálam nem egy "must-have" Egyébként az első verziós kritériumaid alapján engem inkább ez fogott meg: