- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe #17929 üzenetére
A következő levélváltásra már ezt a választ kaptam:
Due to uncontrollable factors, the shipment will continue to be delayed, and there is currently no estimated shipping date. Please confirm again if you are willing to wait. Otherwise, we will cancel your order and issue a refund.
Best regards.
FreyaCustomer Service TeamEarFunMajd amikor visszaírtam, hogy ez mégis mi, amikor az előzőben még november elejét írtak, a megkérdezésem nélkül törölték a megrendelésem és a pénzem visszautalták.
As we mentioned before, due to the peak season of Amazon's Prime Deal event, not only our shipments but also those from other sellers are experiencing backlog and delays. We have been making every effort to communicate with Amazon, but this is beyond our direct control. We've already issued the refund for you. Please allow 2-3 business days for your refund to show on your original form of payment.
Best regards.
FreyaCustomer Service TeamEarFunRészemről ennyi volt az earfun, bekaphatják, jó lesz nekem a boom 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Corsair K100 RGB INGYEN FOXPOST
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest