- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Zirowe #17932 üzenetére
Én is azt gondolom nehezen fog ez meg jönni. Fekete péntek is lesz. Azt tudom németeknek már ki szállították már. Gondolom itt is van egy fajta szelekció. 170 uboom X van Oluv szerint plus a eredeti készlet ami szintén eltűnt.
Szerintem vagy nem volt elég hangszóró készleten vagy ami volt is inkább németnek küldték ki mint sem ide magyarba. Sajnos az amazon alkalmazottak is túl terheltek alacsony bérrel gondolom nem győzik.
Lehet jön egy új készlet uboom X Kínából és majd azt küldik ide.
De 1 hónap ameddig a hajó ide ér plusz logisztika és amazon warehouse szállítás magyarba még egy hét.
Így az 5 hét reális de mivel lesznek a karácsony előtti akciók 6.Meg néztem a amazon. De rendelést amikor a Dockint vettem. Szóval kaptam csomag követési számot és napra pontosan írta melyik napra jön meg. KB 1 hét szállítási idő.
Sajnos mivel nincs követési szám így 100% hogy a hangszóró még el se indult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest