- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #17705 üzenetére
1-2 hét ameddig egy konténer hajú kínából europába ér, aztán a cégnek gondolom a kikőtőbe kell az adokat megfizetni.
Earfun rengeteg féle bluetooth fülhallgatót árul, 3 bluetooth hangszórójuk van most piacon. Csak hát egy bluetooth füllhallgató doboza kicsi, abból rengeteg befér egy konténerbe, a Uboom X doboza elég nagy így abból nehezebb lesz sokat berakni.Úgy emlékszem németbe is szokott hajó menni ahol meg 19% nem ez fog egy céget földhöz vágni. De nyilván nagy tételbe ez is sokra megy, aztán le is vannak szerződve szállításért felelős cégekkel. Én így ezeket tudtam meg, az biztos jól csinálják.
A Dockin 14 euroért szállít házhoz, és 140 euro a hangszóró így 154 euro az összköltség.
Ilyen uton jön ide egy hajú, de be fejeztem a flamelést!
Ship journey from China to Europe
Videó alapján 3X áll meg a hajó, Francia, Belgium, németország. Ebbe a sorrendbe, így luxemburg valóban jó választás egy kínai cégnek tárolni, papírozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest