- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
tibbike01 #17492 üzenetére
"Ha a Passat és a Yaris egy árban lenne, de nekem csak a Yaris fér be a garázsba, akkor a Yarist venném..."
És lebeszélnéd a Passatról azokat, akiknek beférne a garázsba?"Blődség lenne azért lenézni pl a JBL Charge 5"
Ki nézte le?Egyszerűen csak arról van szó, hogy az árkategória minden keresésnél ott van. Akinek a méret korlátozott, azt szintén megadja.
A cél ugye az, hogy mindenki megtalálja az igényeihez legjobban illő eszközt. -
Peaceliker
addikt
válasz
tibbike01 #17492 üzenetére
A legtöbben viszont ár szerint nézik.
Vagyis olyat ritkán láttam még hogy valaki x kategóriát keres, inkább hogy mennyit szánna rá.
Persze paraméterek (max x kiló) érdekes lehet. De itt sem egy áru cuccokat keres senki össze hanem azonos súlyút. Bár ez lehet mondjuk az egy kategória mérce is talán.Előbbi szempontból igenis releváns egymás mellé tenni azonos áru cuccokat. És még ha teszek alapján azt is mondom én is, hogy igen a jbl boombox jobb mint az akármi akár 20% al, akkor sem ér meg nekem 2-3x árat. Aztán akinek igen, neki up to you, nem vagyunk egyformák
De szerintem egy bt hordozható műanyag doboz cucc nem egy hifi kategória amikor azt mondom hogy 4m et adok ki érte 2 helyzet mert picit jobban szól...
Szigorúan szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest