- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
tibbike01 #17492 üzenetére
"Ha a Passat és a Yaris egy árban lenne, de nekem csak a Yaris fér be a garázsba, akkor a Yarist venném..."
És lebeszélnéd a Passatról azokat, akiknek beférne a garázsba?"Blődség lenne azért lenézni pl a JBL Charge 5"
Ki nézte le?Egyszerűen csak arról van szó, hogy az árkategória minden keresésnél ott van. Akinek a méret korlátozott, azt szintén megadja.
A cél ugye az, hogy mindenki megtalálja az igényeihez legjobban illő eszközt. -
Peaceliker
addikt
válasz
tibbike01 #17492 üzenetére
A legtöbben viszont ár szerint nézik.
Vagyis olyat ritkán láttam még hogy valaki x kategóriát keres, inkább hogy mennyit szánna rá.
Persze paraméterek (max x kiló) érdekes lehet. De itt sem egy áru cuccokat keres senki össze hanem azonos súlyút. Bár ez lehet mondjuk az egy kategória mérce is talán.Előbbi szempontból igenis releváns egymás mellé tenni azonos áru cuccokat. És még ha teszek alapján azt is mondom én is, hogy igen a jbl boombox jobb mint az akármi akár 20% al, akkor sem ér meg nekem 2-3x árat. Aztán akinek igen, neki up to you, nem vagyunk egyformák
De szerintem egy bt hordozható műanyag doboz cucc nem egy hifi kategória amikor azt mondom hogy 4m et adok ki érte 2 helyzet mert picit jobban szól...
Szigorúan szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest