Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zsolesz7503
üzenetére
Azért én a helyedben mielőtt szervizbe vinném tuti kipróbálnám másik töltővel és kábellel (a szervizben is ez lesz a 0. lépés...)
-
francz'70
senior tag
válasz
zsolesz7503
üzenetére
Mindig mindent pc-ről töltöttem nem volt eddig gondom.
Hasonlóan jártam én is a pc-s töltéssel, szinte mindent azzal töltök, semmi gond nem volt. Viszont az utóbbi időben a T6 Max-ot ha rádugom, az nem veszi fel a töltést, feltöltött állapotot mutat (zölden világít)..... minden más eszközöket vagy bt hangszórókat tölt. Volt reset, kábel csere, de ugyanaz...
Mondjuk a T6 Maxot 1.5/2A-s teló töltővel töltöm, (azért még is csak 12000 mAh) de eleinte egyszer kétszer pc-ről is feltöltöttem, igaz egy örökkévalóságnak tünt
...de akkor még nem volt gond.Ja, a slusszpoén a történetben, hogy minden más usb portról (tv, házimozi, tv box, dvd lejátszó stb.) ...tölt!

...ha valaki tudja erre választ, azt azért nagyon megköszönném

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...de akkor még nem volt gond.