Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
silver10
üzenetére
Nem mondtam, hogy hülyeséget beszélsz
csupán annyit, hogy sajnos ez egy ismert probléma.
Alan tesztjeit pedig - legyen akármilyen jó cuccod - fülhallgatóval kell hallgatni, mert hangfalon nem lesz olyan.Az XSound Go-t nem szabad a MaxSound Plus-al - vagy épp az UBoom L-el - összemérni. Nem egy kategória. Utóbbinál egyébként nagyon nem mindegy, hogy épp melyik fw. van fenn. Szegény Oluv küzdött vele egy csomót, de - mivel egy olcsó hangszóró - elég nagy a minőségi szórás, így kb. nincs két egyforma hangszóró, nincs két egyforma hangzás. Ő ugye inkább a kristálytiszta közepekre és magasokra ment rá, míg a gyári a megszokott módon "V"-s.
Én is rá voltam kicsit kattanva, hogy veszek egyet, de végül maradt a Motion+, és mellé jöt még egy Boom. Ezzel a kettővel nagyjából le tudom fedni az igényeimet. Legközelebb szerintem akkor lesz csere, ha valamelyik gyártó egy hangszóróba össze tudja hozni az előbb említett kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csupán annyit, hogy sajnos ez egy ismert probléma.