- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
®abstract® #14370 üzenetére
" tronsmart force se. 20Hz ig lemegy onnan építkezik.. "
20 hz? jó lesz az 70-nek is, hát figyelj a te pénzed de kétlem ez a gyártó méltó utodját tehetné a jelenlegi hangfaladnak.
Ha már veszel Minimum egy Soundcore Motion+.Talán még a Dockin rughat labdába a Doss ellen, de az se jön ki olcsón a rossz árfolyam miatt. Még van pár konkurencia, W-King D8, X10, D9, esetleg Motion Boom, Mifa Wildbox.
Nekem ezek jutnak hirtelen eszembe, bár arra emlékszem Mikor Oluv a Dockin ellen tesztelte a Doss, a doss még attól is mélyebbre tudott menni. Szóval méltó utodott nem lesz könnyü neki találni. Jelenleg már nem számít a basszus mélysége, minden gyártó elment a hangerő írányába. Amúgy tudni kéne a hangerőt amit hallgatod, milyen hangerőn megy nagy részt nálad a SOUND XL?
A Doss SOUND XL a maiakhoz képest nem hangos, én is azt sajnálom a DOSS fajta 2.1 kialakítás nincs dívatba sok gyártónál. Pedig 1 mélysugárzó mélyebbre tud menni mint 2 kisebb.
#14376<Adamsky>
Szerintem a D8 azért az árért elég remek Budget célokra, nem azt mondom minden visz de a 70 euroért szerintem elég jó deal lenne. Bár a forint is gyenge meg erre rámegy a szállítás, de ettől függetlenül elég jó annak a minősége. Ha nem lett volna Dockinom megtartottam.
Bár én a saját tesztem alapján A D8 nem a Deep Bass bajnokat, így nem biztos neki lesz az ideális. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #14370 üzenetére
Én Tronsmart-ból jót még nem hallottam. Illetve azoktól a reviewer-ektől sem, akinek adok a szavára. Legutóbb (az se most volt) Oluv tesztjét néztem és hallgattam meg a Tronsmart Studio-ról. 2.1-es rendszer, belül ilyen nagyon firnyákos(nak tűnő) kamra rendszer ... na, gondoltam majd most ... hát, nem.
Én kerülném a helyedben a márkát, bár Tronsmart Bang-ról Peaceliker egész jókat mondott.
30e Ft alatt szerintem nincs nagy varia: Motion+, bár az a baj, hogy az is 30+ még kuponnal is. A Soundcore 3 egy nagyon pici hangszóró. Lehet jó, de nem tudom, hogy hangerőben mik az igényeid. Nagyon más liga, mint a Motion+ vagy épp a DOSS-od.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest