- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
francz'70 #14251 üzenetére
" ... a többi hangszórónál nincs ilyen gond ... " - ennyi. Sajnos a Groove-ban valami el lett kottázva. Láttunk (láttam) már ilyet. Sajnos a Soundcore-nak is van egy ilyen - félig rossz - hangszórója. Azzal Android alatt minden OK, Windows alatt viszont csak a hangszórón lehet állítani a hangerőt. Van "szinkron", de csak az egyik irányba (hangszóró → PC). Szóval erre sajna nincs megoldás (pedig én még a gyártónak is írtam, hogy mi a gond, de mind a mai napig nem javították).
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #14251 üzenetére
Igen, ez mondjuk elég érdekes mert 2 információ van, egyik helyen 1800 mah van feltüntetve a másik helyen meg 2500 mah.
Mondjuk mindegy az akku mérete egy a fontos sokáig bírja.
De ha valóban csak 1800 mah,Szerintem egy hordozható hangszórónak az egyik legfontosabb tényezője az akku ideje. Camping/sátrazáshoz se rossz opció ezt vinni, bár méretbe azért jelentősen nagyobb mint a Go2.
Nekem eddig 10 óra 30 perc ment bele a tegnap óta és most még 80%-on van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest