- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
aldebaran #13975 üzenetére
" ... hiába 12-én iratkoztam fel."
Érdekes ... lehet nem fogy úgy a portéka ..."Azt mondjátok, ennyiért megéri megvenni?"
Ez egy k. jó kérdés! A tutit nem én fogom tudni megmondani neked, attól tartok.Gondolom láttad - itt is volt róla szó - hogy a két nagy szaki Alan és Oluv elég csúnyán egymásnak estek. Alan tesztjeiben a hangszóró elég jól szerepel, de egyik videójában ő is elmondta, hogy már talán a 3. mintát hangolja, mert az máshogy szól, mint az előző. Ugyanitt megy a mentegetőzés, hogy hát, lehet a te hangszóród nem pont úgy fog szólni, mint az övé, és hogy rögtön tedd fel a legfrissebb fw.-t (később még lesz róla szó). Mindezt kábelezve, valamilyen USB-flash-elős tool-al. Engem mondjuk nem zavarna az ilyen, de azért ettől sokan visszarettennek. Sőt a hozzászólások tanulsága szerint már van egy(-kettő) "téglásított" hangszóró.
A minőségi szórás egyébként nem meglepő sajnos bizonyos összeghatár alatt. Tehát ezt bele kell kalkulálni ...
Alan tesztjében a gyártól kapott fw.-vel - nem tette fel az Oluv által javasolt drive-os link-en (eléggé nevetséges ...) - a hangszóró szerintem nem szólt szépen. Borzasztóan harsány volt (szerintem). Ez volt az összeveszésük egy (fő) oka.
Biztos lesznek még tesztek. Én kivárnék a helyedben. Az más kérdés, hogy most 20-25e Ft környékén (@nutfile !) minden összevetve lehet, hogy tényleg nincs más / jobb választás.
Elszálltak az árak és a forint is ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged